Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj bátran! +36-20/9870180

Ajándék tippek a marti's MART-tól

A marti's MART kínálatából válogattunk össze egy csokorra valót, hogy egy finom kávé, vagy tea mellett nyugodtan, kényelmesen görgethesd végig ajánlónkat!

Csemetéd az utánzós korszakába lépett? Szeret főzőcskézni, boltot, paci standot, cukrászdát nyitni, babázni, királyosat - királylányosat játszani, és még bábozni is, de ennyiféle, nagyméretű játék nem fér be a lakásba?

A 'marti' Nr.1. szerepjáték szettel mindezeket egyben kiválthatod!

Kattints a képekre a részletekért!

A sokoldalú szettel gyerkőcöd bárki bőrébe bebújhat! Ha kitalálta, éppen ki szeretne lenni, megrajzolja, kiakasztja cégérét és máris kezdődhet a játék!

A kis helyigényű, könnyen összerakható játékot nyírfa rétegelt lemezből készítjük. A falapok az összerakási útmutató segítségével, csavarozás nélkül, egyszerűen egymásba tolhatók! Speciális, gyerekbarát anyagokkal kezelt fafelületével a játék bármilyen környezetben, önmagában is megállja a helyét, de ha vállalkozó kedvű vagy, saját ízlésed szerint tovább is alakíthatod, dekorálhatod - akár a gyermekeddel közösen - festéssel, tapétákkal, matricákkal!

A szerepjáték szettekhez textil-, és fa, tematikus kiegészítő készletek kaphatók, konyha - szakács, virágbolt, piac, halpiac, babaház, bábszínház, vár - királyság témákban, de bármilyen már meglévő játékkonyhai „élelmiszer, bolti áru” is passzol hozzá, sőt az éppen otthon, szezonális friss, zöldség- gyümölcs is áruba bocsájtható! A játék - konyhai főzőlap mérete IKEA – edény kompatibilis. A kis- konyha pultmagassága 45 cm, éppen az ajánlott, 3 éves korosztálynak ideális!

Itt az eddig megjelent, és most is kapható 'marti's MART játék - piaci-bolt- konyhai áru repertoárja:

Megjelentek a 3D-s, térbeli játékok 2d-s, sík változatai is, FALMATRICÁK formájában, melyek már egyáltalán nem foglalnak helyet a lakásban, de mégis jól betöltik funkciójukat.

A PIAC - BOLT FALMATRICÁK elemenként ragaszthatók fel a mellékelt segédanyagok segítségével. A készlet krétával írható, és szárazon letörölhető táblákat is tartalmaz ilyen a 'marti' szerepjáték szettek legfontosabb eleme a cégér is. Az árunak néhány kiegészítő polcot szerelhettek fel a stand alá, vagy csak kosarakba, ládákba rendezhetitek, és máris indulhat a játék! 

A BABABHÁZ FALMATRICA készletek is hasonlóan az előzőhöz, külön - külön elemekből ragaszthatók fel. Többféle méretben és kivitelben is kaphatók, kisebb nagyobb falfelületek dekorálására, pocokkal kiegészülve a babázáshoz már csak a kedvenc játékfigurákat kell elővennetek!

Az idei évi karácsonyi kiadású falmatrica is lehet a BABAHÁZ mesebeli alternatívája, melyet egy teáskanna belsejébe rejtettünk. Ez a matrica, bár sokkal részletgazdagabb, egyben felragasztható a falfelületre!

A játékszettek méretéhez a 26 - 30 cm – es játék babák a legideálisabb, de a gyerekek egyéb méretű figuráikkal is ugyanolyan szívesen használják! A websopban találsz ebben a méretben öltöztethető állatfigurákat is!

Egérke, hálóingben és egy törölközővel érkezik hozzátok, de a webshopban találtok számára nappali viseletet is!

Nagy kedvenc Brúnó és Barnabás a Mackó ikerpár. Ők foglalkozásukat tekintve pékek, az év nagy részében a pékségükben szorgoskodnak, de ha kikapcsolódáara vágynak, fogják a hálózsákjaikat,  bepakolnak a hátizsákjaikba, és útra kelnek. A mackókat igazi kis kalandoroknak ajánljuk!

Az alapszett, és a temetikus játékkészleteink is segítik a gyermeked szociális fejlődését, fejleszti a kézügyességét, finommotorikus készségét!

Remek karácsonyi ajándék ötlet a babaház mini, kompakt alternatívája, a 'marti' rps Nr.2. szett.  A fabőrönd gyerkőcöd kedvenc babájának vagy játékfigurájának hálószobáját rejti. Nyissátok ki, és rendezzétek be a fa polcokkal, tükörrel, vállfákkal a gardrób szekrényt! A matracot a puha párnákkal, paplannal megágyazhatja kislányod, kisfiad, vagy használhatja kanapénak is, a fejvég-háttámla áthelyezésével.

 

 Kirándultok? Elutaztok? Kimentek a szabadba? A bőröndöt bárhová magatokkal vihetitek! Egy kis piknik-, vagy játszószőnyegen megpihenhettek, a bőrönd szett a kisebb, - sőt a nagyobb gyerekek figyelmét is garantáltan leköti majd!

 

A bőröndöt bárhová magatokkal vihetitek! A játék fogantyús kialakítása, a belső elemek, különösen a vállfa megoldás, a régi idők utazó gardróbjait, hajókoffereit idézi!

Ha már hajó, akkor tenger. A kis tengerészek is találhatnak kedvükre valót. Ebben az összeállításban egy kisfiú szobájában is helyet kaphat a szett:

Egy pici táskát is találtok a szettben, amibe apróságokat, babaruhákat, vagy akár a saját kincseit is beleteheti gyerkőcöd, a karabinerrel bármire rögzíthetitek.

 

Kisbabás anyuka vagy? Figyelmedbe ajánljuk a lakásban -, és a szabadban is használható játszószőnyegeinket, mely a hosszútávon kiszolgál majd, még a babakor után is! Minden játszószőnyegünket könnyedén összecsomagolhatod, tárolhatod, bárhová magaddal viheted! Alsó rétege vízhatlan anyag, ezért kültéren, vízparton is praktikus. 

A játszószőnyegekről az alábbi képekre, vagy ide kattintva találjátok a részletek! 

 

 

 

 

A játszószőnnyegekhez passzoló játékokat, kiegészítőket, alvókendőket is találtok a webshopban:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És, hogy még egyszerűbb legyen az ajándékozás, készítettünk csomagokat, kis szetteket, egymással harmonizáló darabokból, melyeket így együtt kedvezményesen vásárolhattok meg!

Az alábbi képekre kattintva máris látjátok a részleteket!

 

 

 

A halfiléző készletek 'marti' Nr1. szerepjáték szetthez készültek. A kisbolt vagy piaci stand portékája lehet, de a konyhában is 'feldolgozható' a fogás! Nem csak fiúknak ajánljuk! A tapasztalok azt mutatják a lányok is nagyon szívesen játszanak vele, Különösen, ha apa, nagypapa, vagy az egész család hobbija a horgászat.

 

A szív királyságban a koronázási jelvények egy tekéhez hasonló játék kellékei is egyben, egy pár perces ügyességi gyakorlatot lehet velük játszani, akár „udvari játékok” vagy
„rendhagyó lovagi torna” keretében.
A játékosok a nagy - és kis bábut egymás mögé állítják, a golyóval megpróbálják felborítani őket.
Ide kattintva megnézheted hogyan!

Versenyezni is lehet, de a lényeg a sikerélmény, ami a bábuk felborításakor minden kisgyereknél garantált. Ezután egy rövid kis ceremónia következhet, amikor a jogar tetejére, és az almára felkerülhetnek a szívek - így lesznek "koronázási jelvények"- a sikeresen játszó gyerek fejére pedig a korona.

 A királylány egy uszályos mellénybe bújhat, szíves - és címeres medálos nyakláncokkal ékesítheti öltözékét.
Az esemény egy rövid drámajáték alapja is lehet.

A szív királyság csomag tartalmazza a teke-, és drámajáték minden kellékét, a további részletekért kattints az alábbi képre!

A koronát kislányod akár fejpántnak is használhatja, Szív királyság medálokkal együtt küldjük a kis készletet:

 

 

 

A piac - konyha csomagba textil - játék zöldségeket - citromot, fehérrépát, sütőtököt és gombákat válogattunk össze, amit a 'marti' Nr1. szerepjáték piaci standján lehet 'árulni', a kis konyhában pedig 'megfőzni' .
Játék közben beszélgessetek róla, mit szeret gyerkőcötök, mi miért hasznos táplálék. Hol, hogyan terem...

Mostantól december 18-ig, minden vásárlásotokhoz egy saját tervezésű, Manó-lak matricaszettet küldünk ajándékba, amit külön is megvásárolhattok, és akkor is kaptok egy plusz csomagot, amit akár el is ajándékozhattok, hogy mindenkinél szabadon végezhessék a karácsonyi manók a munkájukat! A matricákhoz jár egy segédlet is, készíthettek képeslapot, scrapbook-hoz is jó alapanyag, vagy egy kartondobozra ragasztva igazi házikó bejárata is lehet, hagyományosan a szoba egyik sarkában kialakíthatjátok az átjárót az Északi-sarkra... és a fantáziátok szabhat csak határt a felhasználását lilletően!

... folyamatosan feltöltjük ide és a webshopba az új csomagokat, melyek karácsonyig még elérhetők lesznek... addig is a jó válogatást, és készülődést az ünnepekre! :-) 

Találtál az összeállításunk láttán Nektek valót? Ne habozz a vásárlással, csapj le rá, mert limitált mennyiségben kapható minden termékünk, és bár folyamatosan frissül a kínálatunk, nem biztos hogy a mostani kedvenced abban a színben, vagy formában újra elkészül majd! Ez az adott anyagkészletünkön múlik. A játékok készítésekor, sok egyedi, kis mennyiségben beszerezhető textilt használunk, ami könnyen pótolhatatlanná válhat, de hasonlót bármikor tudunk készíteni Neked!

Kérdésed van?

 Írd meg, és küld el az info@martismart.hu e-mail címünkre!

 

marti

és a

marti's MART