Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj bátran! +36-20/9870180

Ismerd meg marti-t és a marti's mart-ot!

Mit találsz a marti's MART webshopban?

Csemetéd szeret főzőcskézni, boltot, cukrászdát nyitni, babázni, királyosat - királylányosat játszani, és még bábozni is, de ennyiféle, nagy méretű játék nem fér be a lakásba?

A 'marti' Nr.1. szerepjáték szettel mindezeket egyben kiválthatod! A sokoldalú, kis helyigényű, könnyen összerakható játékot nyírfa rétegelt lemezből készítjük, sok munkával, de annál nagyobb szeretettel.  A falapok az összerakási útmutató segítségével, csavarozás nélkül, egyszerűen egymásba tolhatók! Speciális, gyerekbarát anyagokkal kezelt fafelületével a játék bármilyen környezetben, önmagában is megállja a helyét, de saját ízlésetek, szerint akár tovább alakíthatjátok, dekorálhatjátok festéssel, tapétákkal, matricákkal!

A még kisebb, 'marti' Nr.2. hordozható hálószoba - fabőröndöt, a babaház kompakt alternatíváját pedig bárhová magatokkal vihetitek! 

A szerepjáték szettekhez textil, és fa tematikus készletek kaphatók, virágbolt, halpiac, konyha, babaház, bábszínház, vár témákban.

A játék 3 éves kortól ajánlott!

A webshop kínálata időközben további textil tárgyakkal bővült, ezek a FORMA párnák, hencsergők, és a BABA tereptárgyak, melyek mind formavilágukat, mind anyaghasználatukat tekintve, a szerepjátékokhoz kapható tematikus készletek darabjainak 'óriásra nőtt', felnagyított másai. Együtt, komplett kollekciókként határozhatják meg egy-egy gyerekszoba, vagy egy közösségi tér hangulatát, stílusát. 

Játszószőnyegeink is hosszútávra készülnek, a vízlepergető alsó rétegnek köszönhetően, kül,- és beltéren is használhatók, többféle variációból válogathatsz, de mindegyik valamilyen formában hordozható, van, amelyik önmagában, hátizsákká alakítható, van, amelyikhez külön táska tartozik, így bármikor magatokkal vihetitek, piknikezni, vagy nyaraláskor, strandra, kertbe, a babakor után is!

Alvókendőinket újszülött kortól ajánljuk, a kínálat  színes, és folyamatosan bővül, biztosan Te is megtalálod kisbabádhoz legközelebb álló típust!

Házikedvencednek kényelmes fekhelyet biztosíthatsz az egyrdi formájú, cica-kutya ágyunkkal, rendeld a kisállatodhoz a méretben legjobban paszolót!

Az egyedi táskák, neszeszerek, variálható fejpántok nagy kedvenceitek lesznek!

DIY - csináld magad! termékeinkkel sajátkezűleg készíthetsz ajándékokat, használati tárgyakat, természetes alapanyagokból, például, gypjúból nemezszappant, tobozból adventi, karácsonyi díszeket. Akár egy kis kreatív, barkácsolós énidőre vágy, akár gyerekeiddel szeretnél tartalmas közös időtöltést, ezekket a készleteket szeretettel ajánljuk! Az elkészült tárgyakat használhatjátok majd magatok, de szép, sajátkezű ajándék is lehet belőlük!

Organikus anyagokból készülnek a dupla rétegű kenyeres zsákok, a pékáru FRISS -en tartására. Ugyanígy a gyógynövényes aromabatyuk, melyeket  tisztított, szárított rozmaringgal töltött filterekkel együtt szállítunk.

Az ÜNNEP - körök kapcsán készített tárgyaink is folyamatosan bővülnek, zero waste csomagoló zsákokat,- batyukat, ajándékokat, lakásdekorációkat, gyermekjátékokat is találsz ebben a kategóriában.

 marti-ról

A tárgyak, melyeket ez a webshop kínál, egyedi elképzelések alapján - rendkívüli helyzetben, kis családi manufaktúrává, vagy még nagyobb csapattá fejlődő - ám jelenleg még egyszemélyes vállalkozásban születnek.

Kiss-Miskolczi Márti vagyok, a továbbiakban csak 'marti'.A webshop ahol éppen keresgélsz pedig a marti's MART.

Itt vagy, így bizonyára hasonló célok vezérelnek most, mint engem a tárgyaim tervezésekor, hogy hosszútávon használható, praktikus, mégis esztétikus termékeket vásárolj, ami szerethető, amit jó kézbe venni, amire jó ránézni.

Bízom benne, hogy itt rátalálsz, hiszen a kivitelezés során a legfontosabb szempontjaim a minőségi, természetes, kellemes tapintású, mégis strapabíró anyagok használata, az egyszerű, letisztult formavilág, a harmonikus szín - és mintakombinációk, az arányok és a funkcionalitás! Ezek egy olyan egységet képeznek, amely jól beilleszthető bármely már kialakult környezetbe, enteriőrbe. 

Szeretek több rendeltetéssel bíró tárgyakat létrehozni, úgy, hogy  a bennük rejlő variációs lehetőségek mellett ékei is legyenek egy adott térnek. Időnként belecsempészek a játékaimba, tárgyaimba egy kis humort, geget. Rád bízom annak megítélését, hogy ez mennyire tetten érhető bennük. 

Szerepjátékaim prototípusait saját gyerkőceim és barátaik mindig örömmel tesztelik, használják, ami jó visszaigazolás számomra is, így nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki a fent leírtak, és a képek alapján a marti's MART-tól vásárol!

Kövess a https://www.facebook.com/marti.martismart és a  https://www.instagram.com/marti.martismart 

oldalaimon is, ahol, a 'marti' tárgyak készítésének munkafolyamatairól, és a marti's MART-al kapcsolatos aktualitásokról, akciókról kaphatsz friss információkat!

marti