Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj bátran! +36-20/9870180

Blog

2021 ŐSZ marti’s MART

marti
2021.10.28 17:19
2021 ŐSZ marti’s MART

Te is szereted az őszt? Itt vannak a Marti’s MART szerepjátékok őszi hangulatra hangolva

Egy kis textil tököt varrtunk tegnap a már iskolás, hét éves NAGYlányommal, és közben jöttek az emlékek, már-már nosztalgikus hangulatba kerültünk barkácsolás közben. Az óvodai szüreti mulatságok alkalmával a vidám kihívások, játékok mellett, Kriszti néni minden évben hozott az évszakhoz kapcsolódó témában, gyerekeknek való kézimunkát, a kis sütőtök elkészítését is tőle tanultuk. Van is belőle négy darab  - az évek során összegyűlt - minden októberben elő is veszem dekorációnak, és idén a szerepjáték - VIRÁGBOLT fotózáskor is kellék volt.

Akkor jutott eszembe, hogy van még abből a mintás, vintage anyagból, amiből az első szerepjáték ágyneműket varrtam szintén ősszel. Nagyon szeretem ezt az anyagot, nem csak a puha tapintása, és mintája miatt, hanem mert ehhez is további emlékek kapcsolódnak. Azért vintage, mert jó régen találtam - Kiss DÉDInél, szóval ki tudja, hogy még hány évet lehetne hozzáadni a textil életkorához - de már akkor tudtam, hogy ebből még valami lesz. Így is történt. Igaz, évekkel később születtek csak meg a játékok, most lett belőle tök is…

ami ezen a képen szerintem egy kis festett porcelán nippre hasonlít. Igazán megérdemel egy külön bejegyzést is, de egyúttal megmutatom, miből csemegézhetsz a marti’s MART szerepjáték készletek közül, ha az őszi színvilág áll hozzád a legközelebb. 

Most a marti rps Nr.1. szerepjáték alapszetthez választhatsz egy BABAHÁZ készletet, amibe tartozik egy ágy, egy fejvég-támla, egy kis,- és egy nagypárna, egy takaró, és egy kistáska is, karabinerrel. A dobozban lesz egy felhúzható függöny is. A fotón látható a  különleges vintage anyagból készült a kispárna, a takaró, a táska bélése, sőt a függöny egyik oldala is. A függöny nem csak a babázáshoz, a BÁBSZÍNHÁZhoz is  fontos kellék!

Bábokat is készítek, nézzétek csak az egyik figurát! Vajon milyen ruhát visel?

A marti rps Nr.1. szerepjáték szett egy sokoldalú játék, gyerkőcöd nyithat piaci standot, boltot, akár VIRÁGBOLTOT is, amihez a marti's MART-nál talász kellékeket, fűzhető virágokat, kaktuszokat, sőt idén még bővül a kínálat ebben a témában, de erről majd később írok.

Lehet HALPIACi standotok otthon, foghattok halat, és a filéző készlettel fel is dolgozhatjátok az árut a gyerekekkel, persze csak játékból! Halas témában találtok még BABA rágókákat, párnákat is.

Szintén BABA témában kapható a tárolózsákká alakítható zsebes JÁTSZÓSZŐNYEG, ezúttal a zseb béléseként használtam fel az anyagot. Bővebben olvashattok róla itt.

Ahogy az elején írtam, készültek őszi hangulatfotók is a szettről és egy "titokzatos látogatóról", akiről már korábban posztotam pár képet a social media oldalaimon is. Hamarosan mesélek is róla, mert fontos szerepe lesz.

 

Izgalmas napok következnek. Javában készülünk az ünnepekre, és a Pici Piacra, ahol személyesen is megnézhetitek a 'marti' szerepjáték szetteket és tematikus készleteket, ha eljöttök ti is november 14-én! Rengeteg színvonalas kiállítóval találkozhattok, de ne felejtsetek el minket is meglátogatni!

Várunk benneteket szeretettel!

marti

marti's MART