Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj bátran! +36-20/9870180

Blog

Ajándék csomagolás 'marti' módra

2021.12.22 15:25
Ajándék csomagolás 'marti' módra

Ajándék csomagolás 'marti' módra 1.

Van olyan játékom, amihez szándékosan nem készül papír alpú csomagolás. Viszont van olyan is, amihez kifejezetten jól jön az erős papírdoboz, ami a játék része is egyben, ilyen a képeken szereplő torta szett is, most a fotózás kedvéért karácsonyra hagolva.
A torta készlet bordó - fehér - barna színvilágához jól passzol a természetes, natúr alapon, fényes bordó pöttyös csomagoló papír, amit a merev, erős henger alakú, kartonpapír dobozra kasíroztam. 
A doboz tetején is megjelenik a szív forma, ami a szív királyság szett szöletése óta sokszor visszatérő motívum a többi játékomban is. Ezt a torta egyik meghatérozó, halszálka mintás, bútorkárpit anyagából alakítottam ki, ahogy a fedél oldalát is ezzel az anyaggal vontam be.
A csomagolás maga is lehet egy nagy torta, így még magasabb emeletes tortát tudtok építeni a gyerekekkel. A fedelet tálcaként is használhatjátok.
A nagy kerek doboz tartalmazza tehát a torta szettet.
A szett tartalma: 1 db nagy 6 szeletes torta, 1 db közepes méretű torta, 1 db kicsi tortácska, 1 db, 3 részből összerakható torta tartó állvány.
A marti - torta készlettel gyermeked játszhat a játék konyhájában, nyithat cukrászdát, rendezhet ünnepséget, akár egy születésnapi zsúrt a játékbabáinak, állatkáinak.
Készíthet egy nagy emeletes tortát, vagy több különálló más-más, méretű tortát. A hozzá való torta állványra rakva igazi ünnepi desszert lesz.
A játék minőségi, természetes anyagok felhasználásával készült, úgy mint a nyírfa rétegelt lemez, a puha bútorkárpit, a filc, a pamut, az üveg gyöngyök és a papír.
A játék szülői felügyelettel használható, a felvarrt üveggyöngyök miatt figyelni kell, hogy kisebb gyerekek rágókának semmiképpen ne használják!

A két rétegű kenyeres zsákjaim és rozmaringos batyuim mintájára készítek textil csomagoló zsákokat

Nem csak karácsonyra, de egy-egy alkalomhoz illő kiegészítővel ünnepi ajándék csomagolásként is bevethetők.

A megmaradt anyagméretek adták most a zsákok nagyságát, így készültek több részes szettek, kettő, sőt három különböző méretben is, a nagytól egészen az apróig.

Többféleképpen újrahasznosíthatók; akár tárolásra, akár bevásárláskor, vagy ajándékba is továbbadhatók. Nem utolsó szempont, és külön öröm, hogy a maradék anyagokat is felhasználom, még az egészen kis méretűeket is. A zero waste-től még mindig távol vagyok sajnos, de így egy-egy apró lépessel haladok a hulladékmentesség elérése felé, ami a sok-sok hozzám hasonló kézműves vállalkozó mellett, engem is egyre inkább foglalkoztat.

A kicsibe kerülhet egy pici meglepetés, a nagyobbakba akár könyv, ruha, játék is mehet. Később a piacról ugyanebbe kérheted a zöldséget gyümölcsöt. Ha piszkos lesz nyugodtan  ki moshatod mosőgépben is!

Designed by marti Ny.sz: 008229 HU Budapest

Bár ez a bolgbejegyzés talán már későn jött, ha most kerestek ajándék csomagolást, de ha hosszútávra gondolkoztok, a zsákokat és a játékokat is megtaláljátok a www.martismart.hu oldalon!

Idén már nem készül újdonság, ám jövőre rengeteg, izgalmas szép anyaggal és ötlettel JÖVÖK!

Békés, szép karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Szeretettel,

marti

és a 

marti's MART