Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj bátran! +36-20/9870180

Blog

Új év, új anyagok, új minták - 2022 indul

2022.01.12 19:40
Új év, új anyagok, új minták - 2022  indul

  


Ismerd meg Te is az új 'marti' babaház készleteket!

 Új év, új anyagok, új minták... 

Még tavaly megérkezett egy csomag textil, amit már az idei évre válogattam össze, de még dolgozni szerettem volna velük. Mire megjöttek elromlott a varrógépem, mire a gépet megjavították már itt voltak az ünnepek... és már itt is az újév. Viszont végre kipróbálhattam a gépet és életre kelnek azok az összeállítások, amiket válogatás közben elterveztem.

Azzal az anyaggal kezdtem, amin a mintákat először szivárványnak néztem, de időközben rájöttem, hogy ez inkább egy bejárat, egy kapu, vezet valahová...jó évnyitó minta...

Így lett ez a 'marti' rps Nr.1. és Nr.2.  szerepjáték szettek BABAHÁZ készleteinek évnyitó ágynemű kollekciója.

Picit Micimackó otthonának bejáratára is hasonlít ez a kis minta, és ki tudja még, ki, mit lát, képzel bele...

 A játékbaba - hálószoba kispárnájához használt pihe- puha, mohazöld, dupplagéz anyag visszahozza a kis levél - inda színét.

A takaró egyik oldala pedig egy nagyon különleges színátmenetes anyagból készült, amin a minták színei mind - mind visszaköszönnek: a rozsdavöröstől, az okkersárgán keresztül egészen a zöld árnyalatokig. Olyan mint egy aquarell festmény egy felnagyított részlete. 

Ez a készlet jól passzol a kis Gepárd hölgyhöz, és a gepárd mintás anyagból készült, gepárd füles, furfangos fejpántokhoz, fűzhető virágbolti készleteket is:

 

Ám számára, külön, hozzá illő, kis gepárd mintás anyagból is elkészítettem egy összeállítást:

Szereted a föld színeket? A kifinomult, kedves mintákat? Akkor válaszd ezeket a szín -  és minta kombinációkat és játékkészleteket a ti gyerekszobádtokba is! 

Hamarosan jelentkezem újabb összeállításokkal, addig is válogass a webshopban!

marti