Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj bátran! +36-20/9870180

Blog

Itt a farsang, áll a bál

2022.01.20 18:14
Itt a farsang, áll a bál

Gyűjts ötletek, és válassz báli kiegészítőket ’marti’-nál!

 

Január 6-án, vízkereszt vagy háromkirályok napján kezdődik, és egészen a húsvét előtti negyvennapos böjt kezdetéig, hamvazószerdáig tart a farsangi időszak. Hossza, a húsvét napjától függően minden évben változik. Az utolsó három nap pedig a ’farsang farka’, a télbúcsúztató-tavaszváró karneválok, a farsangi bálok, a mulatságok ideje.

Világszerte híres a velencei, és a riói karnevál, de Magyarországon a jellegzetes, mohácsi néphagyományt, a busójárást is évről-évre felelevenítik.

A karneválok, farsangi mulatságok elengedhetetlen kellékei a jelmezek. Ha van gyereked, ilyenkor már napi téma, mi legyen az aktuális maskara.

Neked is komoly kihívást jelent gyermeked farsangi jelmezének megtalálása?

Itt vannak az én kedvenceim, ezeket akár házilag is elkészítheted:

 

Ha farsangra, bálba készültök és nincs sem Neked, sem gyerkőcödnek, konkrét ötlete, elképzelése, itt a webshopban is találsz kiegészítőket:

A SZÍV-KIRÁLYSÁG készletek között találsz királyi jelvényeket, jogart, országalmát, koronát medálokkal, palástokat,  a kis királylányoknak, királyfiknak.

A FURFANGOS FEJPÁNTOK remek kiegészítői lehetnek a jelmezeknek, báli ruhának is.

 

 

A FURFANGOS FEJPÁNTOK variálhatók, elemei többféleképpen felfűzhetők, alkalomhoz illően, akár alkalmi fotózáshoz is ideális.

Ha farsangra keresgéltek, még időben vagytok, hogy megtaláljátok a hozzátok legközelebb álló variációt!