Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj bátran! +36-20/9870180

Blog

Tavaszi nagymosás

marti
2022.03.26 16:23
Tavaszi nagymosás

Mosómedve asszonyság és a nagymosás

Már beköszöntött a tavasz. Végre több a napsütés. Itt az ideje a tavaszi nagytakarításnak, nagymosásnak.

A gyerekek is eljátszhatják, ahogy az a felnőttektől látják, a szorgalmas mosómedve asszonyság segítségével. 

Mosómedve asszonyság egy öltöztethető figura. Egy sötétszürke, vállainál fodros bársonyblúzt, egy fehér alsószoknyát, egy szürke, fehér aprómintás szoknyát, egy fehér hátul gombolós kötényt és egy kapucnis pelerint visel. Ügyes kis kezek a ruháit levehetik, és másképp is kombinálhatják egymással. 

A nagymosáshoz szükséges szárítókötelet, hat csipeszt és három darab mosnivalót is kaptok hozzá majd ajándékba.

A kis mosómedve figura az Nr.1. és az Nr.2. szerepjáték szettekkel is kompatibilis. Ezekben a készletekben találtok ruhafogasokat, amire falakaszthatók a frissen mosott holmik, illetve polcok is, ahová gondosan összehajtva el is lehet pakolni mindet.

Az Nr1. szerepjáték szett  tartalmaz rozsdamentes mosogató, két méretben is, ami ezúttal mosóteknőként is funkcionálhat. Nyáron akár meg is tölthetitek egy kis vízzel, lehetőleg, olyan helyen próbáljátok ki, ahol könnyen fel tudjátok takarítani a kipacsált vizet, vagy mégjobb a szabadban! A szerepjáték szettek fafelületei gyermekbarát, nyál és izzadságálló olajjal kezeltek, így ha egy kis víz éri őket, az  sem fog ki rajtuk. Természetesen nem kintre, és hosszútávú pancsoláshoz készültek a játékok, de alkalmanként könnyedén ki tudjátok vinni, akár egy kis erkélyre, teraszra, vagy akár a kertetekbe is.

Ha teszik a játékkészlet, megrendelheted a www.martismart.hu oldalon!

Ráadásként most a fotókon szereplő, kék - pöttyös ágyneműkészletet is beleteszem a csomagba!

Hamarosan jövök a húsvéti játékkészletetkkel...