Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj bátran! +36-20/9870180

Blog

Húsvéti készülődés

marti
2022.03.28 09:27
Húsvéti készülődés

Nyúl asszonyság és a répavariációk

Közeleg a húsvét, így már a webshopba is felkerültek az ünnephez kapcsolódó, idei játékok, textil táskák, szütyők, fejpántok, hajgumik.

A tavaszi - húsvéti hajgumik  is a játékokhoz válogatott anyagokból készülnek, így akár kisebb - nagyobb, harmonikus szetteket is összeválogathatsz kislányodnak! 

 

Nyuszifüles, vidám pom - pom farkincás kis táska, nem csak húsvétra.
Gyerkőcöd belerakhatja apró játékait, kincseit, az egyszerű bújtató - szalagos megoldás egyszerre a kis szütyő zárja, fogója, és akasztója is egyben.

Tipp: sok családban szokás húsvétkor a hímes-tojás gyűjtés. A tojásokat, akár a csokitojásokat is,  gondosan rejtsétek el a kertben, vagy a lakásban, a gyerekek pedig nagyon lelkesen meg fogják keresni! Ha még nem vezettétek be, próbáljátok ki, izgalmas játék, jó móka, a gyerekek mindig nagyon élvezik!
Ez a kis táska jó alternatíva lehet a kosár helyett a gyűjtéshez, sőt évről- évre újra elővehető!
Zero-waste, újra hasznosítható ajándékcsomagolásnak is ideális.

Ugyanerre a célra használhatjátok a tyúk szütyőket is.

A legkisebbeknek természetes anyagokból készült, nyuszifüles rágókák közül válogathatsz!

A 'marti' fejpántok azért furfangosak, mert a hozzá készült füleket, virágokat, sütőtököt, cilindert cserélgetni, sőt kombinálni is lehet egymással.
Egyszerűen le és felfűzhetők a különböző elemek, attól függően, hogy kislányodnak milyen kedve van, mit szeretne játszani, vagy milyen ruhát vesz fel.
Eredeti funkcióját, a haj felfogását is ellátja, díszítés nélkül is használható. A 'marti' furfangos fejpánt készlet jól jön a szerepjátékokhoz, egy szülinapi partin, más ünnepekkor, vagy akár fotózáskor is.

Most, húsvéti, nyuszifüles változatát is megvásárolhatjátok.

Az előző bejegyzésemben bemutatott mosómedve asszonyság barátnője, nyúl asszony is elkészült.

Vele már találkozhattatok néhány kép erejéig a facebook, és  instagram oldalaimon is. Ha így van, már azt is tudjátok, hogy ő növénytermesztéssel foglalkozik, különös tekintettel a répára. Abban szakértő. A répavariációit pedig eladja a piacon. Ez egy kis alap történet a nyuszihoz, ezt is továbbfűzögethetitek gyerkőcötökkel, ha az övé lesz a kis öltöztethető nyuszi figura.

Hasonlóan a mosómedve ruhatárához, az övé is több részből áll, amiket különbözőképpen variálni is lehet. Mohazöld blúzt, zöldalma mintás egyrészes, vállnál megkötős ruhát, egy kis fehér kötényt és egy kapucnis pelerint kapott.

A nyuszi mellé küldöm a legszebb répacsokrot is, amit frissen szedett a konyhakertjéből. A csokor három szál textil répából áll. Fehér és sárgarépa válogatás is kapható, ha megírod, ti melyiket szeretnétek, azt teszem a csomagba!

Jó válogatást! További termékekeket találtok a www.martismart.hu oldalon!