Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj bátran! +36-20/9870180

Blog

Játszószőnyeg kint és bent

marti
2022.08.23 15:23
Játszószőnyeg kint és bent

Miért válassz kisbabádnak 'marti' játszószőnyeget?

Minden kisbaba hamar eljut abba a korba, amikor már leteheted a földre, hogy onnan szemlélődjön, tanuljon forogni, ismerkedjen a tágabb  környezetével, tárgyakkal, ahonnan majd elkezd kúszni-mászni, amin felülve már játszahat is, először csak a lakásban, de ahogy beköszönt a jó idő, akár a szabadban is.

Minden kismama, így biztosan TE is szeretnéd, ha kisgyermeked igazán bababarát anyagokkal érintkezne, aminek kellemes a tapintása, de egyben strapabíró is. Jó választás a 'marti' játszószőnyeg, amely mindezeket biztosítja számototkra.

Négyféle különböző 'marti' játszószőnyeg típus is elérhető, ami közös bennük, hogy hordozhatók

Ha útra keltek, ezt a kompakt variációt gyorsan összehajtogathatod, kifordítva rögtön egy hátizsálókot kapsz, így máris a hátadra veheted, babakocsira akaszthatod, mivel kis helyen elfér, hosszabb utazásra is elfér a csomagjaitok mellett! 


A hátizsák rész a szőnyeghez rögzített, ami a földre kiterítve meghosszabbítja a szőnyeg méretét, így akár egy felnőtt is használhatja napozásra. Két rétegű, a felső egy minőségi, strapabíró, kárpit, az alsó vízlepergető orkán.
A belső rész puha, Oeko-Tex 100 minősítésű pamutból készült.

A zsák rész kis 'kosárrá' alakítható, ebbe tehetitek napozáskor, piknikezéskor az ivópoharat, kulacsot...
Összehajtva a zsákba a kedvenc olvasnivalótokat, könyveteket is betehetitek!

A karabinerre akaszthatsz még egy, a szetthez tartozó cipzáras kis táskát is, amibe babád, vagy  a Te legfontosabb személyes apróságaidat teheted!


Strandra ez is ideális kellék, egy törölköző, kulacs, a babád úszópelusa, váltóruhája, de egy átlagos méretű magazin ebbe is biztosan belefér. 

Sok baba - játszószőnyeggel ellentétben a letisztult, egyszerű formavilágnak, és minőségi anyaghasználatnak köszönhetően, a babakor után továbbra is használatban maradhat!

A  fenti 'marti’ játszószőnyeg, ha nincs használatban a padlóra terítve, akkor tárolóként működhet tovább. Méretéből adódóan elnyeli a gyerekszobában szanaszét heverő játékokat. Ha sok otthon a puha plüss játék, akkor azokat belepakolva akár egy alkalmi babzsákfotelként is funkcionálhat. Szájánál összefogva, összetekerve a karabiner segítségével egy felakasztható vagy hordozható zsákot kapunk, így akár egy piknikre, vagy strandolásra is magaddal viheted, benne a szükséges holmikkal!

A szőnyeghez tartozik egy három különböző elemből álló baba játék is, amit a nagy zsákon található kisebb zsebbe lehet beletenni. A zseb mágnesekkel záródik két irányban is, ez biztosítja, hogy hordozás közben ne hulljon ki belőle semmi. A zseb a padló játékok kelléke is egyben, lehet akár egy kis plüssállat, odúja, fészke, vagy egy baba háza, sátra, de bármit el lehet benne rejteni, amit a babád megkereshet. A játszószőnyeg mérete: 95x95 cm

A legnagyobb alapterületű 'marti' játszószőnyeg egy nagyon könnyű, jól tisztítható anyagból készült. PITYPANG BÓBITA fantázia neve az anyag mintájára utal.  Mérete: 110 x 110 cm. 

Ez a játszószőnyeg három rétegű, a felső egy minőségi, strapabíró kárpit, az alsó vízlepergető orkán, a kettő között a puhaságot biztosító közbéléssel.
Ha útra keltek a a saját anyagából, hozzá készült, nagy méretű táskát a válladra, hátadra is veheted, de könnyedén a babakocsira is akaszthatod az állítható, széles vállpántnak köszönhetően. Tágas, ezért a személyes holmitokat is a szőnyeg mellé teheted!

A szőnyeg széleire a pitypang színeit idéző, kis zsinór hurkokat, szalagokat varrtam, ami izgalmas, tapogatható, játék babád számára, ami mindig kéznél van. A hurkokra ráfűzheted a rágókáját, alvókendőjét is akár, amit a szabadban használat során sem hagytok majd el. A szőnyegekhez stílusban, anyagában passzoló babajátékokat, textil kiegészítőket találsz a martiSMART webshopban!

Egy cipzáras zsebet is elrejtettem a játszószőnyeg szélén, ami otthon is de szabadtéren még hasznosabb lehet, például a személyes tárgyak, pénztárca, telefon biztonságba helyezése céljából.

A táskát, a szőnyeg nélkül is kihasználhatod! A táska belseje kétféle, izgalmas anyagból készült, a cipzár cipőhúzója átfordítható, így a táskát kifordítva, akár a játszószőnyeggel kitömve párnaként, vagy otthon tárolóként, is használhatod!

Strandra is ideális kellék, a törölközők, a kulacs, a babád úszópelusa, a váltóruhája, sőt a játékai is biztosan beleférnek! A nagybb gyerekek is szívesen fognak rátelepedni, tereptárgyaikkal, legoval, vasúttal játszani. A babakor után is garantáltan használatban marad! 

Játszótérre, egy közeli parkba indultok? Amikor nem szeretnél sok mindent magaddal vinni, cipekedni, sétáltok, és nem tudsz nagy pakkokat hurcolni akkor biztosan szeretni fogod a kis tornazsák fazonú és méretű tartóval kapható játszószőnyegünket is. A szőnyeg alapterülete csak 80x 100 cm, ez a legkisebb méretű típus a marti's MART kínálatában, de a fenti célokra pont kiváló lesz. Itt a TENGERÉSZ variáció:

A két rávarrt bujtató többféle funkciót is betölthet, a szőnyeget felakaszthatod vele, de erre is fűzhetsz más játékot, rágókát, cumit, így nem kallódnak el, vagy a szabadban nem vesznek el majd a holmijaitok!

 

Kis méretűre összehajtogatható a szőnyeg, de mint a marti's MART webshopban kapható kis hajó alakú origamis szundikendőt, meghajtogathatod, amíg nincs használatban, vagy csak egyszerűen felakaszthatod.

 

 

Megtaláltad a nektek legmegfelelőbb játszószőnyeget? Ne habozz, augusztusban, vagy amíg a készlet tart, 10 % kedvezménnyel vásárolhatod meg bármelyiket a www.martismart.hu webshopban!

Kérdésed van a játszószőnyegek vagy egyéb termékeinkkel kapcsolatban? Egyedi igényeidet szeretnéd egyeztetni? Keress bátran a marti's MART elérhetőségein! Segítek!

marti

+36 20 9870180

info@martismart.hu

www.martismart.hu

www.facebook.com/marti.martismart 

www.instagram.com/marti.martismart