Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj bátran! +36-20/9870180

Blog

Öltöztethető figurák a marti's MART-tól foglalkozások tevékenységek eljátszásához

marti
2022.11.27 13:36
Öltöztethető figurák a marti's MART-tól foglalkozások tevékenységek eljátszásához

Brúnó és Barnabás a mackó pék - ikerpár

Már alig vártam, hogy elkészüljek a két új figurámmal, mert a képeken a pékség nem akármilyen árut kínál ám! Valódi pékárut látsz a polcokon, a kosarakban, a játékhoz pont passzoló, mini méretben. Az ötletadó anyum, aki a szokásos szerdai kovászos kenyérsütés mellett elkészítette ezeket a cuki finomságokat is. El kellett rejtenem a gyerekek elől, mert kocsányon lógott a szemük, amikor meglátták, és persze meg is dézsmalták volna... csak a mackókkal voltam lemaradva, de most végre elkészültek és berendezhettem a boltot!

 

Brúnó egy barna mackó - öltöztethető állatfigura, amivel gyerkőcöd szerepjátékokat játszhat, és alvókának is kitűnő.

Foglalkozását tekintve pék emellet szereti járni az erdőket,  akár a dzsunggelig is elmenne egy kis kalandért. Ezért kapott egy meleg kapucnis mellényt, vízálló nadrággal csósállal,  és egy hálózsákot is, amit feltekerve könnyen magával vihet a hozzá tartozó hátizsákjában. Mancsai mozgathatóak. támaszték nélkül tud ülni.

Brúnó ikertestvére, Barnabás, aki szintén pék, ő is szeret utazni, de ő a tenger szerelmese is, ezért a vízálló felszerelés neki is jól jön. Együtt vezetik imádott főnökük, a kovászszakértő Jutka pékségét.  Barnabás is ugyanazzal a felszereléssel érkezik hozzátok. 

A 'marti' Nr.1. és Nr.2. szerepjáték szettekhez is passzol méretben.

Az alábbi fotókon az Nr.1. szerepjáték szettet látjátok valódi mini pékségként működni:

Jó néha belefeledkezni abba amit szeretünk csinálni, avagy így játszunk mi.

Nincs olyan gyerek aki ne élvezné a szüleivel közös játékot, hát még ha kipróbálhatja a kenyérsütést. Anyukák, nagymamák, apukák, nagypapák, próbáljátok ki Ti is a gyerekekkel! Remek időtöltés a sütés, a boltos játék, a téli szünetben talán tudtok majd időt szakítani ilyesmire is.

Ha Neked is ikreid vannak, és szeretnéd őket a mackókkal meglepni, a két mackót együtt kedvezőbb áron vásárolhatod meg! Az Nr.1. és Nr.2. szerepjáték szetteket pedig még 20 % kedvezménnyel a készlet erejéig! A mackók is felkerültek a webshopba, elvihetők, akár együtt testérkéknek, ikreiteknek, de addig is szövődik tovább az idei téli mese képekben...

 

marti

és a

marti's MART