Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj bátran! +36-20/9870180

Blog

Ismerd meg, mi mindenre jó a marti Nr.1. szerepjáték alapszett! II.

2021.10.19 11:57
Ismerd meg, mi mindenre jó a marti Nr.1. szerepjáték alapszett! II.

Ötletek a marti Nr.1. szerepjáték alapszett használatához II.

Az előző blog bejegyzésemben írtam a marti Nr.1. szerepjáték alapszett PIAC, és BOLT funkciójáról:

https://martismart.hu/spg/488351,468859/Ismerd-meg-mire-jo-a-marti-Nr-1-szerepjatek-alapsz

BABAHÁZ vásárláson gondolkodsz gyermeked számára? Ahhoz is jó alternatíva lehet ez a játék!

A szettet nem is feltétlenül kell teljesen felépíteni! A BABAHÁZ funkció ellátásához, az egyszerűen egymásba tolható lapoknak csak néhány darabját is elég elővenni.

Érdemes felmérni a lakást, legfőképpen a gyerekszoba méretét, mekkora játék fér majd el benne. Kis szobában nem mindegy, hogy mekkora helyet vesznek el a játékok a térből. A két-két függőleges főlap pár pillanat alatt összetolható, és szét is szedhető, elpakolható, nem foglalnak sok helyet!

Ehhez adok az alábbiakban képekkel is illusztrálva néhány tippet. Ti is segítsetek gyerkőcötöknek felfedezni a játékban rejlő lehetőségeket!

A szett leírásában is szerepel, hogy a lapok, és a hozzá kapcsolódó alkatrészek úgy osztják fel a teret, hogy közben a lakóterek fontosabb részleteit imitálják, így a kis enteriőrrészletek irányt, témát adnak a szerepjátéknak. A gyerekek képzelőereje, egy baba, játékfigura kell hozzá és máris kezdődhez a játék!

 A lapokra csúsztathatók még plusz elemek. A szett összerakási útmutatója alapján haladjatok, és pár másodperc alatt megkapjátok a tárolást szolgáló polcokat, és a "gardróbot" a ruhatartó fogasokkal.

A kint és a bent elválasztására, és összekapcsolására az ablak elem hivatott. Külön ajtónyílás nincs, ezt az összetolt elemek egymástól kellő távolságra helyezésével alakíthatjátok ki.

A játék része még a mindennapjainkban is fontos berendezési tárgy, a tükör, ami könnyedén levehető a fali stiftekről, bárhova áthelyezhető.

A BABAHÁZ téma elengedhetetlen kelléke az ágy, ami ebben a szettben kettős funkciót is ellát:

a játékhálószoba ágya mellet lehet kanapé is, a fejvég rész áthelyezésével.

A’ marti’ BABAHÁZ készlet minden esetben tartalmaz egy ágyat fejvéggel, ágyneművel - két darab párnával, egy takaróval - és egy kis táskát, amire került egy karabinert is, így bárhová rögzíthetitek, akár övre, övtartóra is csatolható. A legfontosabb kincseknek is remek tárolója, hordozója lehet a szerepjátékokon kívül is!

Ugyanezekkel az alkatrészekkel kapható még a ’marti’ NR.2. hordozható bőrönd szett is, ami a nagy Nr.1 – es szett kompaktabb változata. Hasonló hálószoba-babaszoba funkcióval bír ez a játék is, erről bővebben itt is olvashattok:

https://martismart.hu/spg/488351,454795/Ismerd-meg-mi-mindenre-jo-a-marti-Nr-1-szerepjatek

Ne feledjétek, októberben a ’marti’ Nr.1. szerepjáték alapszettet 15 % kedvezménnyel, és ajándék BABAHÁZ készlettel vásárolhatjátok meg a webshopban!

https://martismart.hu/spl/410339/marti-rps-Nr-1-SZEREPJATEK-ALAPSZETT

marti