Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj bátran! +36-20/9870180

Blog

Ismerd meg, mi mindenre jó a marti Nr.1. szerepjáték alapszett! III.

2021.11.18 16:13
Ismerd meg, mi mindenre jó a marti Nr.1. szerepjáték alapszett!  III.

Ötletek a marti Nr.1. szerepjáték alapszett használatához III.

Az ötlet sorozat a marti szerepjátékok használatához tovább folytatódik... Az előző - Ötletek a marti Nr.1. szerepjáték alapszett használatához II. - blog bejegyzésemben, a 'marti' Nr.1. szerepjáték alapszett, BABAHÁZ funkcióját mutattam be Nektek. Most is ehhez a témához csatlakoznék.

Gyakran fordul elő velem, hogy egy-egy anyag, annak , színe vagy mintája adja az új ihletet, ílyenkor akár váratlan meglepetések születhetnek (még számomra is). Így volt ez a legutóbb is, amikor rátaláltam egy tekercs nagyon finom tapintású, puha bőrre, ami nem csak az anyagminőségét tekintve volt különleges, hanem a mintázata miatt is. Az okkersárga alapon, sűrű fekete pöttyös anyag rögtön adta magát, mi más készülhetett volna belőle, mint egy GEPÁRD figura.

 

Ez nem volt a terveim között, de már jól jött a statisztaként és modellként nálam dolgozó, horgolt, kis növésű jeges mackó helyett, egy, a ’marti’ rps Nr.1, és Nr.2. szerepjáték szettek méretarányaihoz pontosan passzoló figura, aminek segítségével, sokkal jobban tudom prezentálni a szettek használatát. A mackóéhoz hasonlóan A GEPÁRDnak  is mozgatható keze-lába, állni és ülni is tud. Persze ruhákat is kapott, ami természetesen a közelgő, téli időhöz megfelelő: meleg fekete, bársonymellényt, szürke –fehér - drapp cirmos, halszálka mintás kapucnis pelerint, egy csinos terrakotta színű, labda szoknyát.

A különös, távoli helyről jött kedves látogató még október végén, a sütőtök szezon közepén érkezett, amit nagyon szeret, ezért rögtön a PIAC felé vette az irányt, ahol be is vásárolt. A sütőtökön kívül virágot, sőt kiderült, hogy igazi ínyenc, szereti a halat is, ezért azt is vitt.

 

Közben telt - múlt az idő. Már biztosan ti is visszaszámoltok, várjátok az adventi időszakot, az ünnepeket, ahogyan én, és újdonsült kis barátnőm, a Gepárd hölgy is. A karácsonyi ünnepekre hangolt fotózáshoz, kellék textil fenyőfák is készültek és egyben új portéka is született a szerepjátékokhoz, a PIAC-ra.

A fenyőfát valaki majd megveheti, talán éppen a GEPÁRD hölgy, viszont kell, aki eladja neki... Így született meg a kis fenyőfa árus SZARVAS figura.

Közben a kis történet szösszenet tovább kerekedett:

SZARVAS, a kis fenyőfa árus szorgalmasan dolgozott a standján, ahová egy különleges, távolról jött, elegáns, vásárló érkezett, egy GEPÁRD hölgy, aki segítséget kért a fenyőfaválasztáshoz...

Ez is csak egy ötlet, tovább is gondolhatjátok, de gyermeketek végtelen fantáziájával rengeteg, ennél izgalmasabb mese születhet a játékfigurák segítségével.

A 'marti' SZARVAS figura méretének köszönhetően a 'marti' rps Nr.1 és Nr.2. szerepjáték szettekkel is kompatibilis. Öltöztethető, hosszú ujjú ing, nadrág és egy bélelt mellény, illetve egy meleg sál is tartozik hozzá.
Lábai, "karjai" a GEPÁRDéhoz hasonlóan mozgathatóak. A textil figura akár szerepjátékokhoz, akár alvókának is ideális, öltözetéből adódóan igazi társa lehet egy kisfiúnak is.

A fenyőfa árushoz természetesen kaptok fenyőfákat is, pontosan két darabot, egy kisebbet, és egy nagyobbat, melyek textilből készültek, talpra állíthatók, de akasztójuk segítségével fel is függeszthetők, akár adventi - karácsonyi szobadekorációként, akár a karácsonyfára is.

Ha kislányodnak választasz egyet az azonos anyagból készült gepárd füles FURFANGOS FEJPÁNTOK közül, a hozzájuk tartozó cilindert egy szalagra felfűzve a GEPÁRD hölgy kaphat egy elegáns fejfedőt.   

Ha tetszenek a figurák, ne habozzatok, csapjatok le rájuk időben, nincs még belőlük több!

Keressétek a ’marti’ szerepjátékokat, és az újdonságokat, a figurákat és a furfangos fejpántokat is a webshopban!

marti

www.martismart.hu

https://www.facebook.com/marti.martismart 

 https://www.instagram.com/marti.martismart