Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj bátran! +36-20/9870180

Blog

A babaház hordozható, kompakt alternatívája

marti
2022.02.03 16:10
A babaház hordozható, kompakt alternatívája

Ismerd meg a 'marti' rps Nr.2. szerepjáték szettet!

A bőrönd a másik nagy ’marti’ rps szerepjáték szett, az Nr.2-es ami a méreteinek (30 x 14 x 11 cm) köszönhetően helytakarékos, hordozható, praktikus, kompakt, jó alternatívája lehet egy nagy babaháznak is - gyerkőcöd kedvenc babájának vagy játékfigurájának hálószobáját rejti. A játék fogantyús kialakítása, a belső elemek, különösen a vállfa megoldás, a régi idők utazó gardróbjait idézi.

A nyers fenyőfa bőrönd felülete gyermekbarát, nyál és izzadságálló olajjal kezelt, amely nem sárgítja be a fát, levegő hatására kikeményedik. Ha szeretnétek, és gyermekszobátok hangulata megkívánja, bármilyen színnel átfesthetitek, de sok lakásba így ebben az állapotában is passzolni fog.

A szettek mindig tartalmaznak ágyat, fej/háttámlával, ami mágnessel pozícionálható, attól függően, hogy éppen mire szeretné a kis lakója „használni”, kanapénak, vagy alvóhelynek. A matrac - ami maga az ágy vagy a kanapé - mindig egy erősebb, strapabíróbb, de kellemes tapintású huzatot, kárpitot kap. Az ágynemű finom, lágyabb esésű anyagból készül. Évszakokhoz, ünnepkörökhöz, mesék témáihoz kapcsolom az anyagkombinációk kialakítását, összeválogatását, mindig találok újabbat - és újabbat, amibe beleszeretek.

A 2022-es évre elkészültek az első sorozatok, erről már az idei első bejegyzésemben be is számoltam.

Nézzétek meg az összeállításokat egy - egy montázson, ezúttal hangulatban hozzájuk illő tapétákkal a háttérben.

A 'Bellewood Wall Mural' egy lenyűgöző tapéta a @rebelwalls - tól, amely a zöld különböző árnyalatait mutatja be egy látványos erdei jelenetben. Hangulata remek hátteret ad a nyersfa 'marti' rps Nr.2. játékbaba hálószobának, és harmonizál az ágynemű készlettel - mely a puha, muhazöld duplagéz anyagból, a különleges, kicsit szivárványra hajazó,de inkább egy  bejáratot, vagy kaput ábrázoló mintákkal tarkított textilből, illetve a föld színeit megjelenítő pamutból készült.

A Rebel Walls másik zöld színvilágú tapétájával, az Emerald Pride Palms Wall Mural - al, már a trópusi őserdőt varázsolhatjátok a lakásotokba. Sítlusban hozzá illő kiegészítőkkel a gyerekszobát igazi mini dzsunggelé alakíthatjátok! A GEPÁRD figura (bár a szavannák lakója), és a kifejezetten hozzá választott gepárdos ágynemű készlet illik ebbe az egzotikus hangulatú környezetbe is.

 

A szürke alapon, rószaszín fehér, világoskék, zöld, szivárvány mintás anyagot, egy fehér-rózsaszín csíkos kreppel párosítottam. Ehhez az élénkebb fehér-rózsaszín, cirmos, a Chanel kosztümök anyagát idéző kárpittal bevont matracot válsztottam. A szivárvány mutívumhoz jól illik a fehér felhős, kék eget ábrázoló, Rebel Walls - 'Cuddle Clouds' tapéta. Ha a hagyományosabb, cukorka színek kedvelői vagytok, ez máris egy jó alap.

Egy másik tapéta alternatíva, ami az egyik kedvencem, várost ábrázol (London houses,  szintén a Rebel Wall-tól). Ez egy remek, semleges háttér lehet, de (vigyázat!) a fehér alapon, fekete kontúros rajzokat ki is lehet színezni, festeni, így aztán tényleg a szivárvány minden színében pompázhat majd a szoba. Ezt azért érdemes előre jól átgondolni, ha hosszútávra terveztek!

A pasztell árnyalatok kedvelőinek is készültek új BABAHÁZ ágynemű készletek. Az egyik összeállításához találtam egy kedves, egyszarvús, a másikhoz egy stilizált szivárványos, mintás anyagot. Halvány mályva árnyalatú waffle, és egy finomabb, anyagában pöttyözött pamut textillel párosítottam a mintásakat.
Háttérben ismét egy szép szintén unikornis témájú tapéta, ezúttal a @majvillanstore_wallpaper -től, ami mindkét szettel harmonizál.

Ennél a két variációnál ugyanazt a krém - barackrózsaszín, duplagéz anyagot hoztam össze kétféle lehellet könnyű, bájos, fehér alapon szív,- és ugyanúgy fehér alapon, eper mintás textillel. Háttérben itt is a Rebel Wall városos tapétája.

Végül egy készlet, ami akár egy kisfiúnak is kedvére lehet, de abszolút unisex - amit én is nagyon szeretek és ezért biztos, hogy ez a fehér-kék, csíkos, szín-, és mintavilág mindig bennemarad a repertoáromban -  a tengerész stílusú gyerekszobákba ideális. Ezúttal nem tapétával párosítottam a montázson, hanem egy hangulatos, világítótornyos falmatricával. Így találod meg: Lighthouse Porticello, Minicollection, Dekornik

Ha már be is szereztél egy szettet, olvasd fel gyerkőcödnek, hogyan használhatja:
Nyisd ki, és rendezd be a fa polcokkal, tükörrel, vállfákkal a gardróbot!
A matracot a puha párnákkal, paplannal megágyazhatod, vagy használhatod kanapénak is, a fejvég-háttámla áthelyezésével.
"Elutazik" a babád? Vagy te mész el otthonról?
A bőröndöt bárhová magaddal viheted!
Egy táskát is találsz a szettben, amibe apróságokat, babaruhákat, vagy akár a saját kincseidet is beleteheted, a karabinerrel bármire rögzítheted.

A szett teljes tartalma: 1 db zsanéros fenyőfa doboz, fogantyúval, retesszel,1 db tükör, 4 db polc elem, 5 db vállfa, 1 db matrac, 1 db fejvég-háttámla, 1 db paplan, 1 db nagypárna, 1 db kispárna, 1 db táska + kör karabiner

Tavasszal készül az újabb sorozat, ha ezek közül még nem tudtatok választani...