Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj bátran! +36-20/9870180

Blog

LETÖLTHETŐ dekor és segédlet HALLOWEEN - re

marti
2023.10.10 13:29
LETÖLTHETŐ dekor  és segédlet HALLOWEEN - re

Egyszerű, S.O.S. dekoráció és segédlet HALLOWEEN-re TÖLTSD LE INGYEN! 

Az októberi ajánlóban már kaptatok ötleteket a közelgő HALLOWEEN partikra hangolódáshoz.

Most itt van még néhány ingyenesen lementhető, bátran felhasználható, könnyen elkészíthető dekoráció, és segédlet, ha S.O.S. szükséged lenne rá:

SZELLEM FORGÓ, kivágható, felakasztható papírszellem


SZELLEM POFIK, letöltheted, másolhatod, továbbfejlesztheted a saját elképzelésed szerint


DENEVÉREK, letöltheted, másolhatod, továbbfejlesztheted a saját elképzelésed szerint


PÓKOK, PÓKHÁLÓK, letöltheted, másolhatod, továbbfejlesztheted a saját elképzelésed szerint


TÖKFEJ GRIMASZOK, letöltheted, de a készülő töklámpásotokra is felmásolhatod, ha hirtelen nincs saját ötleted, vagy akár valamelyiket tovább is gondolhatod...

A lapokat kimentheted, A4-es (21x29,7 cm) méretben nyomtathatod!

A szellem forgó elkészítéséhez szüséged lesz ollóra, bármilyen zsinórra, madzagra vagy cérnára, esetleg egy vastagabb tűre, amivel könnyeben át tudod húzni a madzagot. Egyszeűen csak vágd körbe a szellem sziluettet, a spirál résznél is, a tekeredő vonal végéig! A zsinórt fűzd be a tűbe, és fent a fej felső részén a jelölő pontnál hűzd át, kösd meg!  A spirál részt óvatosan húzd egy kicsit lefelé, hogy egy megnyújtott, kicsit térbeli formát kapj! Amikor elkészült bárhová felakaszthatod! A felfelé áramló meleg levegő hatására a szellemed forogni fog. Készíts belőle többet is!

A szellem, a denevér, a pók, grafikákat, sziluetteket kivághatod, konfettiként is funkcionálhatnak, de kétoldalú ragasztóval felragasztgathatod dekor elemként, tökre, csomagra, falra,ablakra... 

Sablonként is felhasználhatod, körberajzolhatod, és színes, mintás kartonból textilből, dekorfilcből kivághatod, és egyesével felhasználhatod, vagy akár fűzért is készíthetsz belőlük.

A "Csokit vagy csalunk!" angolul "Trick or treat!", Amerikában született, Halloween - i játék, mára már szinte mindehol elterjedt. Ilyenkor a gyerekek rémisztő jelmezekbe öltözve, házról- házra járnak, és a fenti mondással kopogtatnak be a házakba. Amennyiben a házigazda nem ad csokit - ez persze igen ritka :-), mert erre a legtöbben jól felkészülnek - a gyerekek valamilyen játékos csínyt követnek el ellenük. (innen erednek a játék változatos magyar megnevezései: "Csokit vagy csínyt!, Finomságot vagy csínyt!, "Adsz vagy kapsz!"

Itt egy gyorsan elkészíthető ötlet, a csokigyűjtéshez, ha nincs kéznél kosárka, de van otthon papírzacskód:

Kartonból vágjatok ki egy ovális formát. Ez kell a fogó rész kialakításához. A zacskó felső részét hajtsátok vissza úgy, hogyha körberajzoljátok az ovális kartont, maradjon vissza kb. kétujjnyi rész a zacskó szélétől.

Hajtsátok be újra a zacskót, és vágjátok ki a körberajzolt részt. Hajtsátok vissza és már készen is a kis szütyőtök.

A kivágott denevéreket, más figurákat kétoldali ragasztóval felragasztgathatjátok a papírzacskóra, és már indulhaz is a csokigyűjtés!

 

A fenti egyszerű ötletek gyorsan könnyen megvalósíthatóak, a további felhasználási lehetőségeket, határtalan fantáziádra bízom ...

 

Jó készülődést, és HALLOWEEN bulira fel!

marti és a marti's MART

https://www.facebook.com/marti.martismart

https://www.instagram.com/marti.martismart/